Wil jij kilo's kwijt en geen jojo effect?

Ik help je daar graag bij.

Start met een gezonde leefstijl. Leer om gezonde keuzes te maken. Een gezonde leefstijl is het vinden van de perfecte balans in je leven en natuurlijk gezonde voeding eten. Samen met Healthy Lifestyle Plan kan ik jou helpen om op een gezonde manier af te vallen. We gaan kijken naar je dagelijks patroon en vervolgens gaan we samen kijken naar wat we kunnen veranderen om een gezonde leefstijl te creëren.
Kilo's kwijtraken zonder jezelf te moeten 'straffen'. Je gaat niet op dieet, maar je gaat een gezonde leefstijl aan. Het geheime dieet die iedereen kan volhouden en dat geen jojo effect veroorzaakt. Je zal heel geleidelijk kilo's kwijtraken op een gezonde en natuurlijke manier. Mogelijk kunt je producten gebruiken die je gaan helpen om het afvallen gemakkelijker te maken. Deze producten van Juice Plus zijn 100% natuurlijk. De Booster zorgt voor een sneller verzadigd gevoel en dat zal leiden tot gewichtsverlies.
Vermoeidheid zal afnemen en je zal je fitter dan ooit gaan voelen. Dankzij de gezonde keuzes die we samen gaan maken. De producten van Juice Plus kunnen je daar extra goed bij helpen. Start je dag met de groenten en fruit tabletten die alle vitamines en mineralen bevatten die we dagelijks nodig hebben. De geconcentreerde producten bevatten allerlei krachtige antioxidanten die je lichaam beschermen. Jouw gezondheid zal ervan profiteren en je zal je prettiger in je vel voelen.
De Complete eiwitpoeder zit vol met belangrijke mineralen, vitaminen en nog veel meer. En bovenal, ze zijn snel en simpel te bereiden. Ideaal om in te nemen voor of na je inspanning. Meer informatie over het aanbevolen gebruik wat bij jou persoonlijke doel past vertel ik je graag.
De shakes zijn in 2 smaken te verkrijgen, chocolade en vanille.

Healthy Lifestyle Plan

Healthy Lifestyle Plan

Zoals u op onze flyer kunt zien bieden wij verschillende pakketten aan. Ook is het mogelijk om de producten eenmalig te bestellen. Als u bij ons klant wordt mag ik u ook toegang geven tot onze Healthy Lifestyle Plan app. In deze app kunt u uw persoonlijke doelen bijhouden en er staan veel recepten in.

De producten helpen je bij een gezonde leefstijl. Ik kan het aanbevolen gebruik adviseren die past bij jou persoonlijk doel. Dat kan aankomen, afvallen of op gezond gewicht blijven zijn. samen met jou wil ik er alles aan doen om het doel te bereiken. 

Complete by Juice Plus+ is:

 • glutenvrij
 • vegetarisch
 • rijk aan eiwitten
 • evenwichtig voedingsprofiel
 • vezels
 • zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen
 • eiwitten met een hoge biologische waarde
 • gmo-vrij

Waar ik zelf erg enthousiast over ben is dat Juice Plus+ het hele gezin een gezonde leefstijl wil bieden. Daarom hebben we ook de Chewbles for kids om een gezonde start in het leven te geven. De chewbles  bevatten de meest belangrijke actieve ingrediënten uit 18 soorten groenten & fruit in de lekkerste vorm. Omdat wij dit zo belangrijk vinden bieden wij Healthy starts for families. 

%
Overgewicht in Nederland
%
Overgewicht kinderen
%
Halen bewegingsnorm
%
Obesitas

HEALTHY STARTS FOR FAMILIES

Als u kinderen hebt, weet u hoe belangrijk het is om hen een gezonde start in het leven te geven. Wij zijn van mening dat gezonde kinderen uit gezonde gezinnen komen en daarom is het onze missie om het hele gezin te helpen om positieve gewoonten te ontwikkelen.

Healthy Lifestyle Plan

Healthy Lifestyle Plan is een company van Juice Plus+. Als franchisenemer werk ik voor dit bedrijf met een geweldig team.

Voordelen

 • Enthousiast team.
 • Online werken 
 • Vrijheid
 • Persoonlijke ontwikkeling.
 • Zelf bepalen wanneer en hoeveel jij wil werken.
 •  Online bijeenkomsten 
 • Geen inkoop van voorraden
 • Geen marketingkosten

Wil jij dit ook?​

Deze baan is goed te combineren naast een baan, sporten, samen met vriendinnen of met kids.

Neem contact met mij op en ik vertel je er graag meer over!

Video gezonde leefstijl

copyright © Juiceplus+

Lees meer informatie over voeding

Ook gericht voor onze sporters onder ons

Vaak krijg ik de vraag van mensen “waar haal jij die motivatie vandaan?”.  Ik kan mij voorstellen dat mensen hier vaak tegenaan lopen. Vaak hoor je dat mensen het wel even een periode volhouden,…

Verder lezen

Ga voor verse groenten en fruit. Diepvries mag ook. Sla geen maaltijden over. Bij uitslapen neem je wel je ontbijt, alleen laat je je tussendoortje desnoods staan. Neem een sporthorloge en houd je dagelijkste…

Verder lezen

Koolhydraten inname vóór, tijdens en na de inspanning zal prestaties kunnen bevorderen. Dit zorgt voor meer brandstof voor de energieproductie. Een goede voeding kan al zorgen voor veel van de voedingsbehoeften van een sporter…

Verder lezen

Algemeen Bij lichaamssamenstelling denken veel mensen aan hun BMI (Body Mass Index). Daarbij wordt alleen gekeken naar je geslacht, leeftijd, lengte en gewicht.  Voor een volwassene ligt een gezond BMI tussen de 18,5 en…

Verder lezen

De energie uit onze voeding is essentieel voor ons vermogen om lichamelijke activiteit vol te houden. We hebben voedsel voor veel meer nodig dan alleen voor energie. Je hebt 6 voedingsgroepen en elke voedingsgroep…

Verder lezen

Dieren en mensen kunnen glycogeen opslaan in de lever en spieren.  Glycogeen is simpel gezegd de opslag van energie in je lichaam. Zetmeel en vezels zijn plantaardig en worden gewoonlijk complexe koolhydraten genoemd. Simpele…

Verder lezen

CONTACT

Heeft u vragen neem gerust contact met mij op.

Contactgegevens

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Chat openen
  1
  Hoe kan ik je helpen?
  Chat met Idieet
  Goedendag, hoe kan ik je helpen?