Buiten groepstraining

bewegen hoort bij een gezonde leefstijl

Bewegen hoort bij een gezonde leefstijl. We bewegen gemiddeld veel te weinig in de maatschappij waar wij nu in leven. Wist jij dat je als volwassene minimaal 2,5 uur tenminste matig tot intensief moet bewegen (fietsen en wandelen valt daar onder) en kinderen dagelijks minstens een uur. Ook wordt er aanbevolen om spier- en botversterkende oefeningen te doen. Meer dan de helft van onze bevolking voldoet niet aan deze bewegingsnorm.

Wat houdt een groepstraining in?

Ik ben ervan overtuigd dat je meer uit jezelf kan halen door samen te sporten.  Ik kan me voorstellen dat die drempel misschien net te hoog is om naar een sportschool te gaan als je al niet zo veel met sporten hebt. Ik hoop dat ik jou enthousiast kan maken om te gaan sporten. Ik ben vanaf april 2021 gestart met buiten groepstrainingen op zowel begin niveau als op gevorderd niveau. Elke dinsdag en donderdag avond van 19:00 tot 20:00 uur start ik met een groepje meiden uit de leefstijdscategorie 16-25 jaar. Graag kijk ik wat er eventueel aan andere behoeftes zijn. Daar vanuit passen we waar gewenst de lessen op aan. 

Vanaf de maand april ben ik gestart met de buiten groepstrainingen in Harderwijk. Elke dinsdag en donderdag zal ik van 19:00 tot 20:00 uur een training geven op zowel begin niveau als op gevorderd niveau. Hierbij zullen we 45 minuten in beweging zijn en de overige 15 minuten zijn er om mij persoonlijk te benaderen en/of gezellig te kletsen. Je kan per maand kiezen om 1 of 2 keer in de week te gaan.
Mocht jij geintereseert zijn in de groepstraining, neem dan contact met mij op en dan plannen we een proefles.
Chat openen
1
Hoe kan ik je helpen?
Chat met Idieet
Goedendag, hoe kan ik je helpen?